Мислења во категоријата: Дистрибуција

All Balcans Corporation​ го смени името

Нашата компанија All Balcans Corporation од Тирана официјално​ го смени името во Nelt Sh.p.k.

više

Дистрибуција на производите на Kраш на неколку пазари

Kомпанијата Kraš основана e 1950 година, и денес е најголем производител на слатки.

više

Наградна игра

“Пролетно чистење на домот со брендовите на кои им верувате. Повторно наградуваме!”

više

Добитници од наградната игра

“Always се грижи за вас”

više