Добитници од наградната игра во Рамстор маркетите

Nelt avatar Nelt 13.05.2020.

„ Големо пролетно чистење “

Во периодот од 19.0319.04.2020г беше спроведена наградната игра Големо пролетно чистење“. Во Рамстор  маркетите. Извлекувањето се одржа на 11.05.2020г во 12ч во Рамстор Центар, Скопје.

Во продолжение листа на добитници:

 

Име и презиме Град Награда
Кимета Смаиловиќ Скопје Mашина за перење алишта BEKO
Бесир Имери Гостивар (c.Градец) Mашина за перење алишта BEKO
Ивица Тасковски Скопје Mашина за перење алишта BEKO
Верка Божиновска Скопје Mашина за перење алишта BEKO
Јаготка Жиковска Скопје Mашина за перење алишта BEKO
Хадија Калач Скопје Mашина за садови BEKO
Билјана Ристоска Охрид Mашина за садови BEKO
Александар Кедијоски Скопје Mашина за садови BEKO
Тања Димитровска Скопје Mашина за садови BEKO
Ирена Чаневска Скопје Mашина за садови BEKO
Филомена Коцева Скопје Рамстор ваучер во износ од 3000 ден
Предраг Јаневски Скопје Рамстор ваучер во износ од 3000 ден
Ивана Јанакиевска Скопје Рамстор ваучер во износ од 3000 ден
Горан Максимовиќ Куманово Рамстор ваучер во износ од 3000 ден
Елизабета Милеска Скопје Рамстор ваучер во износ од 3000 ден
Роберт Вртески Скопје Рамстор ваучер во износ од 3000 ден
Милена Ризовска Скопје Рамстор ваучер во износ од 3000 ден
Тара Ристевска Скопје Рамстор ваучер во износ од 3000 ден
Јордан Ристоски Oхрид Рамстор ваучер во износ од 3000 ден
Славица Неделковска Куманово Рамстор ваучер во износ од 3000 ден