Мислења во категоријата: CSR

Небојша Шапоњиќ на CEO самитот

Шапоњиќ го истакна концептот на грижа за луѓето.

više

CSR форум „На пат кон одржливост“

Mиленко Рибиќ, менаџер на операцијата Nelt Pharmaceuticals, на панел.

više

“Милка ве радува со кодот во пакетче ве наградува”

Наградната игра ќе се одвива на територијата на Република Северна Македонија.

više

Детски ден во Nelt по деветти пат

Eдинствена можност децата да се запознаат со работната средина на родители.

više

Донација на BELhospice центарот

Производи за одржување на хигиена од портфолиото на Nelt донирани во BELhospice.

više