Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 19.08.2020.

„Со Gillette во Рамстор до GoPro камера“

Во периодот од 30.06.30.07.2020г беше спроведена наградната игра „Со Gillette во Рамстор до GoPro камера“ во Рамстор маркетите. Извлекувањето се одржа на 17.08.2020г во 12ч во Рамстор Центар, Скопје.

Во продолжение листа на добитници:

Владимир Маневски, Скопје, Камера GoPro HERO 7 BLACK Plus

Ерсин Баки, Скопје, Камера GoPro HERO 7 BLACK Plus

Петрушевска Радица, Куманово, Камера GoPro HERO 7 BLACK Plus