“Милка ве радува со кодот во пакетче ве наградува”

Nelt avatar Nelt 20.11.2021.

Наградната игра ќе се одвива на територијата на Република Северна Македонија.

Во наградната игра учествуваат сите новогодишни пакетчиња на брендот Милка, достапни на територијата на Република Северна Македонија.

Во наградната игра, право на учество имаат сите лица над 18 години, кои се граѓани на Република Северна Македонија. Со купување на било кое новогодишно пакетче, учесниците ќе може да учествуваат во наградната игра преку испраќање на кодот кој се наоѓа во внатрешноста на пакетчето на СМС порака на бројот 149914 од операторите Македонски Телеком и А1 во Република Северна Македонија.

Сите СМС пораки се собираат и од нив се извлекува добитникот.

Официјални правила на наградната игра: Повеке