Големо пролетно чистење

Nelt avatar Nelt 15.03.2023.

Наградна игра

Наградна игра во сите Рамстор маркети во период од 16.03 – 16.04.2023.

Купете било кој производ од брендовите Ariel, Lenor, Fairy и Mr. Proper во вредност од 599,00 денари.

Фискалната заедно со Вашите податоци ставете ги во брендирана кутија и станете потенцијален добитник на една од наградите.

За повеќе информации прочитајте ги официјалните правилата објавени на линкот.