Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 05.12.2022.

“Направи ја твојата добитна комбинација”

Добитници од наградната игра “Направи ја твојата добитна комбинација”

Во периодот од 1ви ноември до 30ти ноември 2022г. беше спроведена наградната игра “Направи ја твојата добитна комбинација” во дрогериите на dm.

Листата на добитници можете да ја видите на следниот линк.