Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 16.12.2022.

“Изберете ги вашите омилени брендови и освојте вредносен ваучер”

Добитници од наградната игра “Изберете ги вашите омилени брендови и освојте вредносен ваучер”

Во периодот од 15.10.2022 до 30.11.2022 беше спроведена наградната игра “Изберете ги вашите омилени брендови и освојте вредносен ваучер” во маркетите на Веро.

Извлекувањето се одржа на 12.12.2022г во 12:00ч во Веро Џамбо, Скопје.

Листата на добитници можете да ја видите на следниот  линк.