Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 17.03.2022.

“Направете ја вашата добитна комбинација”

Во периодот од 13.01.28.02.2022г беше спроведена наградната игра Направете ја вашата добитна комбинација” во Tinex маркетите.

Извлекувањето се одржа на 14.03.2022г во 12ч во Tinex Lisa, Скопје.

Целосната листа на добитници од извлекувањето можете да ја видите на следниот ЛИНК.