Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 29.04.2022.

“Уживајте во пролетното чистење на домот со вашите омилени брендови и освојте награди!”

Во периодот од 21.03.-15.04.2022г беше спроведена наградната игра “Уживајте во пролетното чистење на домот со вашите омилени брендови и освојте награди!”во Vero маркетите.

Извлекувањето се одржа на 27.04.2022г во 12:30ч во Vero Jumbo, Скопје.

Име и презиме Град Награда
Јасна Јаховиќ Скопје BEKO машинa за алишта
Гордана Мојаноска Скопје BEKO машинa за алишта
Евгениос Саридис Скопје BEKO машинa за алишта
Марјанчо Атанасков Кавадарци BEKO машинa за садови
Петре Ташков Радовиш Веро вредносeн ваучер од 2000ден.
Елиза Мерсими Битола Веро вредносeн ваучер од 2000ден.
Билјана Наумовска Битола Веро вредносeн ваучер од 2000ден.
Даниела Ацковска Скопје Веро вредносeн ваучер од 2000ден.
Ирина Кацарска Скопје Веро вредносeн ваучер од 2000ден.
Ратко Јовановиќ Скопје Веро вредносeн ваучер од 2000ден.
Деон Асани Тетово Веро вредносeн ваучер од 2000ден.
Куштрим Влаши Тетово Веро вредносeн ваучер од 2000ден.
Валентина Атанасова Скопје Веро вредносeн ваучер од 2000ден.
Марија Денкова Скопје Веро вредносeн ваучер од 2000ден.