Добитници од наградната игра

Nelt avatar Nelt 09.05.2022.

“Изберете ги вашите омилени брендови и освојте вредносен ваучер”

Во периодот од 05.03.-15.04.2022г беше спроведена наградната игра “Изберете ги вашите омилени брендови и освојте вредносен ваучер”во Жито маркетите.

Извлекувањето се одржа на 04.05.2022г во 12:00ч во Жито Ване, Велес.

Целосната листа на добитници од извлекувањето можете да ја видите на следниот линк.