Добитници од Pampers наградната игра

Nelt avatar Nelt 26.10.2020.

Со Pampers во Ramstore до вредни и забавни награди.

Во периодот од 07.09.-07.10.2020г беше спроведена наградната игра “Со Pampers во Ramstore до вредни и забавни награди“ во Рамстор маркетите. Извлекувањето се одржа на 22.10.2020г во 12ч во Рамстор Центар, Скопје.

Во продолжение листа на добитници: линк