Квалитетот на P&G во кој верувате, ве наградува!

Nelt avatar Nelt 05.12.2022.

Официјалните правила за наградната игра

КВАЛИТЕТОТ НА P&G ВО КОЈ ВЕРУВАТЕ, ВЕ НАГРАДУВА!

Времетраење на наградната игра: 12.12.2022-29.01.2023.

Вкупна вредност на сите награди е: 882.000,00 ден. Награден фонд: Makpetrol ваучери за гориво од 12.000 ден. x 15, Bosch стик правосмукалка x 30, Нептун ваучери од 3.000 ден. x 150.

Датуми на извлекување: неделни награди – 19.12, 26.12, 04.01, 09.01, 16.01, 23.01, 30.01; екстра награди – 09.01, 30.01; главни награди – 30.01.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение.