КОМБИНИРАЈ, ИГРАЈ, ДОБИЈ!

Nelt avatar Nelt 08.09.2022.

Официјални правила на наградната игра

Наградната игра “КОМБИНИРАЈ, ИГРАЈ, ДОБИЈ!” ќе почне на 05.09.2022. и ќе заврши на 09.10.2022. година.

Правилата за наградната игра може да ги најдете ТУКА.