Наградна игра

Nelt avatar Nelt 04.03.2022.

Изберете ги вашите омилени брендови и освојте вредносен ваучер.

Наградна игра “Изберете ги вашите омилени брендови и освојте вредносен ваучер”.

Наградната игра трае во периодот од 5-ти март до 15-ти април 2022.

Извлекувањето ќе се одржи на 4-ти мај 2022.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение.