Прва листа на добитници

Nelt avatar Nelt 07.07.2022.

P&G наградна игра

Објавен е списокот на добитници на првата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување 04 јули 2022.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 04.07 можете да ја видите на линк. 

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 11.07, 18.07, 25.07, 01.08, 08.08, 15.08, 22.08,29.08;
Месечни награди – 01.08, 29.08;
Главна награда – 29.08;