Уживајте со Јакобс кафе и освојте вредни награди!

Nelt avatar Nelt 05.10.2022.

Официјалните правила

Наградната игра трае во периодот од 06.10.2022 до 06.11.2022.

Извлекувањето ќе се одржи на 21ви ноември 2022 година.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате следниот линк.