Уживај во слаткиот вкус на Милка пакетче и освој вредни награди

Nelt avatar Nelt 10.11.2022.

Наградната игра

Наградната игра трае во периодот од 15.11.2022 до 15.01.2023.

Извлекувањето ќе се одржи на 16-ти јануари 2023.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате следниот линк.