Учествувај во големата наградна игра

Nelt avatar Nelt 23.06.2022.

Со омилените брендови на P&G

Наградната игра ќе трае во период од 27 Јуни 2022г. до 27 Август 2022.

Наградната игра ќе се организира за производите на Procter & Gamble и ќе се спроведе преку испраќање на СМС пораки.

Фондот на награди е различен-има неделни, месечни и главни награди.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на следниот линк.