Јакобс наградната игра

Nelt avatar Nelt 05.09.2022.

Уживајте во волшебната арома на Јакобс и освојте вредни награди!

Наградната игра трае во периодот од 05.09 до 05.10.2022.

Извлекувањето ќе се одржи на 17ти октомври 2022.

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате следниот линк.