P&G наградна игра- Втора листа на добитници

Nelt avatar Nelt 14.07.2022.

Објавен е списокот на добитници од втората недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување 11 јули 2022.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 11.07 можете да ја видите на линк 

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 18.07, 25.07, 01.08, 08.08, 15.08, 22.08,29.08;
Месечни награди – 01.08, 29.08;
Главна награда – 29.08;