P&G наградна игра – Втора листа на добитници

Nelt avatar Nelt 29.12.2022.

Објавен е списокот на добитници од второто неделно извлекување од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. 

Датум на извлекување 26 декември 2022.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 26.12. можете да ја видите на овој линк .

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 04.01.2023, 09.01.2023, 16.01.2023, 23.01.2023, 30.01.2023;
Месечни награди – 09.01.2023, 30.01.2023;
Главни награди – 30.01.2023;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на следниот линк.