P&G наградна игра – Месечни добитници

Nelt avatar Nelt 17.11.2020.

Добитници на месечни награди од 13ти ноември – период 12.10.-12.11.

Објавен е списокот на добитници за месечните награди од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување беше 13 ноември 2020.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 13.11 можете да ја видите на линк Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:
Неделни награди – 16.11, 23.11, 30.11, 07.12, 14.12;
Месечни награди –14.12;
Главна награда – 14.12;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение линк