P&G наградна игра – Петта листа на добитници

Nelt avatar Nelt 05.08.2022.

Објавен е списокот на добитници од петтата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување 1 август 2022.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 01.08. можете да ја видите на линк. 

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 08.08, 15.08, 22.08, 29.08;
Месечни награди – 01.08, 29.08;
Главна награда – 29.08;