P&G наградна игра – Петта листа на добитници

Nelt avatar Nelt 18.01.2023.

Објавен е списокот на добитници од петтото неделно извлекување од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. 

Датум на извлекување 16 јануари 2023.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 16.01.2023 можете да ја видите на овој линк .

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 23.01.2023, 30.01.2023;
Месечни награди – 30.01.2023;
Главни награди – 30.01.2023;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на следниот линк.