P&G наградна игра – Петта листа на добитници

Nelt avatar Nelt 23.11.2020.

Добитници на неделни награди од 16 ноември.

Објавен е списокот на добитници за петата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување беше 16 ноември 2020.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 16.11 можете да ја видите на линк Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди –  23.11, 30.11, 07.12, 14.12;

Месечни награди – 14.12;

Главна награда – 14.12;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение линк