P&G наградна игра – Четврта листа на добитници

Nelt avatar Nelt 12.01.2023.

Објавен е списокот на добитници од четвртото неделно извлекување од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. 

Датум на извлекување 9. јануари 2023.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 09.01. можете да ја видите на овој линк.

Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 16.01.2023, 23.01.2023, 30.01.2023;
Месечни награди – 30.01.2023;
Главни награди – 30.01.2023;