P&G наградна игра – Шеста листа на добитници

Nelt avatar Nelt 24.11.2020.

Добитници на неделни награди од 23 ноември.

Објавен е списокот на добитници за шестата недела од наградната игра на нашиот партнер Procter & Gamble. Датум на извлекување беше 23 ноември 2020.

Целосната листа на добитници за извлекувањето на 23.11 можете да ја видите на линк Честитки за победниците!

Следни датуми на извлекување:

Неделни награди – 30.11, 07.12, 14.12;
Месечни награди – 14.12;
Главна награда – 14.12;

Официјалните правила за наградната игра може да ги прочитате на линкот во продолжение линк