Мислења во категоријата: Африка

Нови принципали во Замбија

Нови принципали од првиот квартал 2020.

više

Сите нај колеги во Африка

Колеги и колешки во Ангола, Замбија и Мозамбик се собраа за да ги поздрават и да им честитаат на најдобрите колеги.

više