Мислења во категоријата: Кариера

Nelt повторно меѓу топ 3 најпосакуваните работодавачи во БиХ

Осмо признание на Nelt за Најработодавач во областа на дистрибуцијата.

više

Young leaders in change

Учесниците од шестата генерација поблиску се запознаа со работата на компанијата преку одржани презентации, работилници…

više

На манифестација Case Study Show

Нелт се најде во улога на учесник, но и златен партнер, на овогодинешната манифестација.

više

Отсега во Нелт „Ден за нововработени”

Полудневната програма е посветена на сите колешки и колеги кои тукушто се приклучуваат на Нелт.

više