Мислења обележани со: Covid19

Nelt Group донации за борба против вирусот корона

Oдговорно ги исполнуваме нашите обврски кон принципалите и заедниците во кои работиме.

više

Нелт со донација од 20.000 евра и 1.700 визири помага во справувањето со Kовид-19

„Свесни сме за предизвикот со кој се соочуваме сите.”

više