Запознавање на вработените со IQOS програмата

Nelt avatar Nelt 12.10.2021.

lil SOLID 2.0 Introduced by IQOS

Преку бројните презентации во просториите на Nelt во Добановци, Иван Петровиќ (Philip Morris) и Горан Дулиќ (Nelt) на вработените им ги претставија IQOS уредитео и специјалната loyalty програма.

Вработените во Nelt покажаа голема заинтересираност за производите од својот долгогодишен принципал, и дадоа своја поддршка за новата генерација уреди: lil Solid.

lil SOLID 2.0 Introduced by IQOS

функционира по принципот „сè во еден уред“. Тој е едноставен, компактен, достапен по пристапна цена. Нуди три последователни конзумации и помеѓу дваесет и дваесет и пет конзумации со едно полнење. Доаѓа во две бои: сина и сива.