Мислења во категоријата: Логистика

Нелт Група надмина милијарда евра приходи

Hајавата на работењето на Нелт Група во Хрватска и Словенија, преку основање на компанијата Nelt Europe.

više

Нелт Група надмина милијарда евра приходи

Почеток на работата на групацијата во Хрватска и Словенија

više

Небојша Шапоњиќ на CEO самитот

Шапоњиќ го истакна концептот на грижа за луѓето.

više

Нелт традиционално на СЛA конференција

Учеството на IX годишна конференција на Српската Логистичка Асоцијација во Белград.

više

SPIN 21 благодарница за поддршка на настан

Благодарницата му е доделена на Ненад Ракочевиќ, менаџер за подобрување на операциите на Нелт Група.

više