Мислења во категоријата: Логистика

WHO – Светската здравствена организација е нов партнер на Nelt во БиХ

На листата на логистичките партнери на Nelt ѝ се придружува и WHO – Светска здравствена организација во Босна и Херцеговина.

više

Информации во врска со активностите во Nelt Групата во врска со пандемијата на вирусот Covid 19.

Информации во врска со активностите во Nelt Групата во врска со пандемијата на вирусот Covid 19.

više

Небојша Шапоњиќ: „Нашата индустрија е во процес на трансформација“

Небојша Шапоњиќ зборуваше на Копаник Бизнис Форумот 2020.

više