Зелена акција

Montenomaks avatar Montenomaks 29.01.2020.

Од компанијата учествуваа 8 вработени.

Нашите колешки и колеги, на 24 јануари учествуваа во зелената акција за чистење на левиот брег на реката Рибница, која ја организираше службата Зеленило, во соработка со Главниот град.

Брегот беше исчистен со собирање на отпад од него, и со отстранување на сувите гранки, коров и штетни растенија.

Од Montenomaks учествуваа 8 вработени. Акцијата која започна во 14 ч со голем број на граѓани, кои им се придружија, членови од бројни организации, како и од службата на Главниот град на чело со градоначалникот на Подгорица.