Прв годишен состанок на менаџерите на Нелт Група

Nelt Group avatar Nelt Group 19.10.2013.

Вкупно 52 учесници на овој состанок.

Во седиштето на компанијата Нелт, во петок 19.10.2013 година се одржа првиот годишен состанок на менаџерите на Нелт Група.

На состанокот на сите компании кои делат заседничка сопственичка структура, беа присутни менаџерите од најважните сектори: Нелт Цо, Нелт БиХ, Нелт СТ Македонија, Нерегелиа Црна Гора, Нелт Ангола, Нелт Замбиа, Неопланта, Corner Shop, Дунав филм и Јавни складишта на Србија.

Вкупно 52 учесници на овој состанок за прв пат имаа можност директно да се информираат и да разменат искуства од различните пазари на кои работат, да ги евалуираат остварувањата за 2012 и да ги претстават плановите за следната година.