Lule nga Neregelia dhe Montemaks për tapetin e parë prej lulesh.

Nelt Group avatar Nelt Group 10.05.2021.

Neregelia dhe Montemaks.

Midis 15 kompanive të cilat dhuruan fidane, morën pjesë  edhe kompanitë tona, Neregelia dhe Montemaks.

Tapeti i luleve, sipas modelit të tapetit të famshëm në Bruksel, është bërë prej 50.000 fidanëve të luleve në 600 metra katrorë në Sheshin e Pavarësisë në Podgoricë. Kjo është hera e parë që Mali i Zi merr pjesë në një manifestim të tillë të festimit të Ditës së Europës, e cila shënohet më datën 9 Maj. Midis 15 kompanive të cilat dhuruan fidane, morën pjesë edhe kompanitë tona, Neregelia dhe Montemaks, duke mbështetur në këtë mënyrë vlerat e BE: patriotizmin, solidaritetin, barazinë dhe mbi të gjitha, antifashizmin.