Muzika e trapezës vojvodinase

Neoplanta avatar Neoplanta 04.06.2020.

Spotet reklamuese të Neoplantës ngadalë por me siguri bëhen të njohur edhe për numrin muzikor autentik “Shiroko”, i cili shihet si shenjë mbrojtëse muzikore e brendit Neoplanta Delikates.

Është botuar në qershor, kënga“Shiroko” në interpretimin e bendit “Apsolutno romantično”, po mbledh shumč reagime pozitive. “Komente tč shkëlqyeshme na arrijnë dhe besojmë se kjo është për shkak se kjo melodi në mënyrën më të mirë sjell frymën e trapezës vojvodinase, kudo që të ndodhet”, thotë Jelena Lovre, asisent i marketingut në Neoplant.