Ranko Socanac i Nebojsa Saponjic

Nebojsha Shaponjiq dhe Ranko Soçanac janë fitues të këtij viti të Certifikatës së Ekselencës

Nelt Group avatar Nelt Group 17.12.2020.

Ranko Soçanac dhe Nebojsha Shaponjiq, themelues të Nelt Grupit, njihen si altruistë.

Nebojsha Shaponjiq (Nebojša Šaponjić) dhe Ranko Soçanac (Ranko Sočanac) themelues dhe pronarë të Nelt Grupit, janë fitues të këtij viti të Certifikatës së Ekselencës në fushën e Ekonomisë së Biznesit dhe Menaxhmentit.

Këtë shpërblim tradicionalisht e ndanë Lidhja e Ekonomistëve të Serbisë (LES) për të suksesshmit e skenës ekonomike serbe. Ranko Soçanac dhe Nebojsha Shaponjiq njihen si altruistë dhe pjesëmarrës aktivë në komunitetin shoqëror, ndërsa Nelt njihet si standard për distribuim dhe shërbime logjistike në Serbi dhe rajon.