Nelt në Top 100 të kompanive të Europës Juglindore

Nelt avatar Nelt 21.10.2021.

SeeNews shpall rang lisrën SEE TOP 100.

Në konkurrencën e këtij viti për 100 më të mirët, Nelt u gjend në vendin e 81-të, prej gjithsej 2.900 kompanive që morrën pjesë.

Për katërmbëdhjetë vjet me rradhë, SeeNews shpall rang lisrën SEE TOP 100, e cila përfshin 100 kompanitë më të mëdha të Europës Juglindore sipas të ardhurave totale.

Përveç Nelt-it, edhe 11 kompani nga Serbia janë radhitur në këtë listë: JP Industria e energjisë elektrike, Industria e Naftës e Serbisë, Delhaize Serbia, Telekom Serbia, Tigar Tyres, JP Srbiagas, Shpërndarja elektrike, Mercator-S, Serbia Zijin Cooper, Infrastructure Development and Construction dhe HBIS Group.