Nelt priti ambasadorin e SHBA

Nelt Group avatar Nelt Group 04.02.2020.

Shkëqesia e tij Anthony Goldfrey, ambasador i Sheteve të Bashkuara të Amerikës në Serbi, më…

Shkëqesia e tij Anthony Goldfrey, ambasador i Sheteve të Bashkuara të Amerikës në Serbi, më 31 janar vizitoi Qendrën distributive logjistike qendrore Nelt në Dobanovci.

Në mbledhjen me krijuesit dhe me drejtuesit e kompanisë, Ambasadori është njohur me punën e Grupit Nelt në Ballkanin perëndimor dhe në Afrikë, bashkë me drejtimet kryesore të planeve strategjike, aktivitetet përgjegjëse shoqërore dhe me nxitjet me të cilat kompania ballafaqohet në punën e saj.

Ambasadori përcolli qëndrimet dhe përpjekjet e Ambasadës që të ndihmojë në përparimin e ambjentit ekonomik në Serbi dhe në rrugën e saj në drejtim të Bashkimit europian, bashkë me meritën e Nelt-it në shpërndarjen me kualitet dhe të prezantimit të brendeve amerikane në tregjet e Serbisë dhe të rajonit.