Nelt tradicionalisht në konferencën ASL

Nelt logistics avatar Nelt logistics 19.11.2021.

Pjesëmarrja në konferencën IX vjetore të Asociacionit Serb të Logjistikës në Beograd.

Nelt mori pjesë në konferencën IX vjetore të Asociacionit Serb të Logjistikës në Beograd. Kjo ngjarje më e madhe logjistike në Ballkanin Perëndimor u mbajt më 9 nëntor në hotelin Crowne Plaza në Beograd.

Se si transporti intermodal mund të bëhet një zgjidhje e dëshirueshme transporti për transportuesit e mallrave dhe të ndihmojë në krijimin e zinxhirëve më të shkathët të furnizimit shpjegoi  Ivan Miliqeviq, menaxher i inovacionit dhe zhvillimit të logjistikës në Nelt, duke iu drejtuar pjesëmarrësve.

“Theksi në sigurinë dhe sigurinë e të gjithë pjesëmarrësve në zinxhirin e furnizimit është rritur në dy vitet e fundit dhe për më tepër  e aktualizon intermodalitetin si zgjidhje. Terminali i Nelt-it gjatë gjashtë viteve të funksionimit të tij,  është njohur si një qendër logjistike në Ballkan falë vendndodhjes së shkëlqyer, avantazheve teknike dhe teknologjike. Me investimin e fundit prej dy milionë euro, ne kemi rritur kapacitetet tona për t’iu ofruar klientëve tanë shërbim optimal.Për Nelt, transformimi i mëtejshëm i tendencave ndërkombëtare në drejtim të intermodalitetit nuk ka alternativë dhe ne jemi këtu për të mbështetur partnerët tanë ekzistues dhe të ardhshëm,” deklaroi Miliqevicq gjatë prezantimit të tij.